Content

Vi kommunikerer til jeres kunder, som I selv ville have gjort det.

Når vi udarbejder content og tekster for vores kunder, sætter vi os altid ind i kundens sted. Hvad skal vi kommunikere, hvem skal vi kommunikere til og hvornår skal vi kommunikere? Det content I bruger i markedsføring bør passe til de rigtige steps i kunderejsen – og det kan vores specialist team hjælpe jer med.

Få skabt den rigtige kommunikation med content

Vi hjælper både små og store virksomheder med annoncering på Facebook, Instagram og META.

Uanset om I allerede er i gang med Facebook annoncering, og mangler et nyt bureau til at håndtere og forbedre jeres nuværende setup, eller hvis I først skal til at i gang med Facebook annoncering, så kan vi hjælpe jer.

Facebook’s algoritme er en dynamisk maskine, der hele tiden lærer jo mere data vi giver den. Derfor er tracking og brug af eksisterende eller kommende data enormt vigtige når det kommer til at køre datadrevet Facebook annoncering. Det rådgiver vi også kunder i og altid med GDPR og compliance for øje.

Uanset om I ønsker at få skrevet tekster til jeres hjemmeside, få opdateret jeres annoncer eller finde frem til, hvad der konverterer, så kan vi hjælpe jer.

Oftest udarbejder vi content til følgende:

  • Video og tekster til Facebook
  • Annoncetekster til Google Ads
  • Annoncetekster og videoer til Instagram
  • SEO tekster til jeres hjemmeside
  • Og meget mere.

Ved første touchpoint skal kunderne lære jeres brand at kende Vi hjælper vores kunder med at forstå hele kunderejsen. Første gang, du rammer dine kunder ved fx en Facebook annonce, er det ikke altid det rigtige tidspunkt at kommunikere i salgsøjemed.

I stedet bør brugeren lære jeres brand at kende først – og her kommer content virkelig til gavn.

Det kan være en kortere og Facebook-venlig brandvideo med dertilhørende tekst eller fortælling.

Det kan også være at første touchpoint for jeres kunder er en SEO optimeret tekst til de landingssider, en ny bruger typisk starter på.

Gør komplicerede produkter det svært at lave tekster?

Uanset industri, produkttype og platform så kan vi hjælpe jer. Vi udarbejder content til alt lige fra Finansbranchen, tunge Cloud løsninger, Fashionbrands og meget mere.

Cathrine ppc ekspert
performance dashboard

Følg dine resultater live

Vi afklarer mål og KPI’er sammen med jer – og hjælper også med at sætte nogle hvis I ikke har dem defineret allerede. Vi sørger for at du i Marketing eller i Salg har et fuldt dashboard, som opdateres live, hvor man dagligt kan følge med i udviklingen i sine resultater.

Dashboard får man uanset om man er en B2B lead baseret virksomhed eller en eCommerce.

Vi holder også et fast månedligt statusmøde med specialister og virksomheden sammen – for at planlægge vækst initiativer fra næste måned.

Vil du vide mere om content produktion og hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende eller ring til os på +45 29 77 33 11.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.