Content

Vi kommunikerer til jeres kunder, som I selv ville have gjort det.

Når vi udarbejder content og tekster for vores kunder, sætter vi os altid ind i kundens sted. Hvad skal vi kommunikere, hvem skal vi kommunikere til og hvornår skal vi kommunikere? Det content I bruger i markedsføring bør passe til de rigtige steps i kunderejsen – og det kan vi hjælpe jer med.

Uanset om I ønsker at få skrevet tekster til jeres hjemmeside, få opdateret jeres annoncer eller finde frem til, hvad der konverterer, så kan vi hjælpe jer.

Oftest udarbejder vi content til følgende:

– Video og tekster til Facebook

– Annoncetekster til Google Ads

– Annoncetekster og videoer til Instagram

– SEO tekster til jeres hjemmeside

– Og meget mere.

Ved første touchpoint skal kunderne lære jeres brand at kende

Vi hjælper vores kunder med at forstå hele kunderejsen. Første gang, du rammer dine kunder ved fx en Facebook annonce, er det ikke altid det rigtige tidspunkt at kommunikere i salgsøjemed. I stedet bør brugeren lære jeres brand at kende først – og her kommer content virkelig til gavn. Det kan være en kortere og Facebook-venlig brandvideo med dertilhørende tekst eller fortælling. Det kan også være at første touchpoint for jeres kunder er en SEO optimeret tekst til de landingssider, en ny bruger typisk starter på.

Har I svært ved at få lavet tekster fordi jeres produkter er komplicerede?

Uanset industri, produkttype og platform så kan vi hjælpe jer. Vi udarbejder content til alt lige fra Finansbranchen, tunge Cloud løsninger, Fashionbrands og meget mere.

Vil du gerne vide mere?

Udfyld formularen nedenfor for en uforpligtende snak.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.