Digital Strategi

Vi hjælper jer med at lave den rigtige digitale strategi.

Som en del af et samarbejde med os, hjælper vi jer med at finde frem til den helt rigtige digitale strategi baseret på jeres behov, forretning og KPI’er med digital markedsføring.

Den digitale strategi er grundstenen for at opnå de bedste resultater

De fleste ønsker at opnå flere salg, leads eller stigende omsætning med digital markedsføring. Vi sætter os sammen med jer og finder frem til den helt rigtige digitale strategi og det mest optimale “kanalmix” til jer ud fra jeres ønsker, behov, ressourcer og KPI’er. I vil også altid få en fast kontaktperson hos os i Cognito Digital med seniorerfaring.

Nogle virksomheder ved allerede med det samme, om de forventer at få en bestemt mængde kunder ud fra et fast budget, og andre har brug for hjælp til at få et realistisk forventet forecast af, hvad de kan få af mere omsætning og antal leads samt et forslag til budget. Alt dette hjælper vi med.

Et eksempel vi ser ofte

  • I sælger et komplekst produkt og ønsker at starte på Google Ads
  • Efter en samtale, finder vi frem til at kun meget få kunder søger på jeres specifikke produkt på Google, hvorfor en kanal som LinkedIn eller Facebook måske er mere relevant for jer, da I så kan nå jeres kunder baseret på titel, adfærd, virksomhedstørrelse, m.v.

Metodik:

  • Forstå casen: Vi sætter os ind i jeres case og forretning.
  • Analysere behovet: Vi hjælper jer med at finde frem til realistiske forventninger, behov, KPI’er og ønsker til jeres eksisterende eller kommende digitale setup og resultaterne herfra
  • Implementere strategien: Vi hjælper med at opsætte, rådgive og løbende optimere det rigtige digitale setup for jer efter best practice.
  • Evaluere og optimere: Vi evaluerer konstant ud fra den fælles digitale strategi om vi er på rette vej og om resultaterne lever op til det ønskede.
Cathrine ppc ekspert
performance dashboard

Følg dine resultater live

Vi afklarer mål og KPI’er sammen med jer – og hjælper også med at sætte nogle hvis I ikke har dem defineret allerede. Vi sørger for at du i Marketing eller i Salg har et fuldt dashboard, som opdateres live, hvor man dagligt kan følge med i udviklingen i sine resultater.

Dashboard får man uanset om man er en B2B lead baseret virksomhed eller en eCommerce.

Vi holder også et fast månedligt statusmøde med specialister og virksomheden sammen – for at planlægge vækst initiativer fra næste måned.

Vil du vide mere om digitale strategier og hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende eller ring til os på +45 29 77 33 11.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.