SEO

SEO er en af de få kanaler, hvor du kan få kunder ind uden at betale noget pr. klik eller visning. Ved at ligge i toppen af Google’s søgeresultater, når kunderne leder efter dit produkt, kan du opnå en stor vækst organisk.

Opnå vækst med SEO

Vi hjælper både små og store virksomheder med at optimere deres SEO. Vores bureau har et stærkt specialist team bestående af både Senior SEO specialister i teknik, content og autoritet, der hjælper jeres website med at ranke bedre på udvalgte områder.

SEO kræver dedikation og eksekvering. Med den rigtige SEO strategi sætter vi sammen de rigtige KPI’er og plan for det kommende SEO forløb.

Search Engine Optimization / Organisk trafik fra søgemaskiner er en af de digitale discipliner, der kræver mest tålmodighed og dedikation. Der findes mange hundrede parametre, man kan påvirke, for at nå til tops på Google hvoraf de tre vigtigste skal findes i teknik, autoritet og content. Vi kan hjælpe dig med hele paletten.

SEO Analyser

Det første skridt mod den rigtige SEO Strategi, er at få udarbejdet en SEO analyse, der bliver fundamentet i vores arbejde fremadrettet. Vi udarbejder både tekniske såvel som On-Page analyser.

Links

Du har måske hørt begrebet linkbuilding før. Autoriteten bag jeres hjemmeside har stor betydning for, hvordan I performer på de organiske søgeresultater. Vi hjælper jer med at få de rigtige links til jeres website for at øge autoriteten og jeres Domain Rating.

Frederik Clausen
performance dashboard

Følg dine resultater live

Vi afklarer mål og KPI’er sammen med jer – og hjælper også med at sætte nogle hvis I ikke har dem defineret allerede. Vi sørger for at du i Marketing eller i Salg har et fuldt dashboard, som opdateres live, hvor man dagligt kan følge med i udviklingen i sine resultater.

Dashboard får man uanset om man er en B2B lead baseret virksomhed eller en eCommerce.

Vi holder også et fast månedligt statusmøde med specialister og virksomheden sammen – for at planlægge markedsføring og vækst initiativer fra næste måned.

 

 

Vil du vide mere om SEO og søgemaskineoptimering og hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende eller ring til os på +45 29 77 33 11.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.