SEO

SEO er en af de få kanaler, hvor du kan få kunder ind uden at betale noget pr. klik eller visning. Ved at ligge i toppen af Google’s søgeresultater, når kunderne leder efter dit produkt, kan du opnå en stor vækst organisk.

Den rigtige SEO strategi afgører ens resultater

SEO kræver dedikation og eksekvering. Med den rigtige SEO strategi sætter vi sammen de rigtige KPI’er og plan for det kommende SEO forløb.

Search Engine Optimization / Organisk trafik fra søgemaskiner er en af de digitale discipliner, der kræver mest tålmodighed og dedikation. Der findes mange hundrede parametre, man kan påvirke, for at nå til tops på Google hvoraf de tre vigtigste skal findes i teknik, autoritet og content. Vi kan hjælpe dig med hele paletten.

Facebook_image

SEO Analyser

Det første skridt mod den rigtige SEO Strategi, er at få udarbejdet en SEO analyse, der bliver fundamentet i vores arbejde fremadrettet. Vi udarbejder både tekniske såvel som On-Page analyser.

Links

Autoriteten bag jeres hjemmeside har stor betydning for, hvordan I performer på de organiske søgeresultater. Vi hjælper jer med at få de rigtige links til jeres website for at øge autoriteten og jeres Domain Rating.

google shopping

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.