Facebook Annoncering

Ønsker I også at komme i gang med annoncering på Facebook eller har I et eksisterende setup, I tror I kan få mere ud af? Uanset hvad kan vi hjælpe jer med annonceringen på Facebook.

karrousel

Vækst din forretning på Facebook

Vi arbejder med Facebook annoncering for både små og store kunder indenfor B2B og B2C.

Uanset om I allerede er i gang med Facebook annoncering, og mangler et nyt bureau til at håndtere og forbedre jeres nuværende setup, eller hvis I først skal til at i gang med Facebook annoncering, så kan vi hjælpe jer.

Facebook’s algoritme er en dynamisk maskine, der hele tiden lærer jo mere data vi giver den. Derfor er tracking og brug af eksisterende eller kommende data enormt vigtige når det kommer til at køre datadrevet Facebook annoncering.

Rådgivning & Eksekvering

Vi både rådgiver og eksekverer Facebook kampagner for vores kunder og hjælper dem med at nå nye målgrupper igennem Facebook og Instagram.

Facebook annonceringen kan hjælpe dig med at nå ud til helt nye kunder, du ellers ikke ville nå. Facebook kan også fungere som ét led i en mere kompleks kunderejse.

Hvorfor Facebook og Instagram annoncering? Den helt store forskel på Facebook og Instagram annoncering vs. de klassiske markedsføringsplatforme som fx Google Ads er, at på Social Media annoncering så rammer du dine kunder ud fra hvem de er og hvilken adfærd de har. Det kan fx være kunder som ofte shopper meget på nettet eller kunder som har en tendens til at udfylde en leadformular.

På Google Ads rammer man de nye kunder ved søgeord – og dem er der et naturligt loft på hver måned da kun x antal mennesker vil søge efter dit produkt. På Sociale Medier kan du derimod ramme dine nye kunder næsten ubegrænset.

Young people are standing near by a huge smartphone and using own smartphones with social media elements and emoji icons on the background. Friends chatting and texting. Vector illustration.
Vector like and love icons background. Social media vector illustration, like and love icons.

Vi arbejder med en fast og enkel process

1. Vi læser jeres henvendelse og ringer til jer for at høre mere om jeres behov. Dette er selvfølgelig helt uforpligtende.

2. Vi sætter en mødedato op sammen og vil her præsentere – ud fra jeres behovsbeskrivelse – det rigtige mix af kanaler og strategi til jer, når I skal i gang med Facebook annoncering.

Rapportering

Vi tilbyder jer et live dashboard, hvor I altid kan følge med i udviklingen for jeres Facebook Performance. Da vi er et Performance Marketing Bureau, lever vi af at give vores kunder de bedste resultater.

Derudover afholder vi altid et fast statusmøde med vores kunder – hver måned.

Rapportering

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.