Facebook Annoncering

Ønsker I også at komme i gang med annoncering på Facebook eller har I et eksisterende setup, I tror I kan få mere ud af? Uanset hvad kan vi hjælpe jer med at skabe målbare resultater med annonceringen på Facebook.

Skalér din forretning med annoncering på Facebook

Vi hjælper både små og store virksomheder med annoncering på Facebook, Instagram og META.

Uanset om I allerede er i gang med Facebook annoncering, og mangler et nyt bureau til at håndtere og forbedre jeres nuværende setup, eller hvis I først skal til at i gang med Facebook annoncering, så kan vi hjælpe jer.

Facebook’s algoritme er en dynamisk maskine, der hele tiden lærer jo mere data vi giver den. Derfor er tracking og brug af eksisterende eller kommende data enormt vigtige når det kommer til at køre datadrevet Facebook annoncering. Det rådgiver vi også kunder i og altid med GDPR og compliance for øje.

Vi er eksperter i META & Facebook

Vi både rådgiver og eksekverer Facebook kampagner for vores kunder og hjælper dem med at nå nye målgrupper igennem Facebook og Instagram (META pakken).

Facebook annonceringen kan hjælpe dig som virksomhed med at nå ud til helt nye kunder, du ellers ikke ville nå. Facebook kan også fungere som ét led i en mere kompleks kunderejse.

Men hvorfor bør man så annoncere på Facebook og Instagram?

Den helt store forskel på Facebook og Instagram annoncering vs. de klassiske markedsføringsplatforme som fx Google Ads er, at på Social Media annoncering rammer du dine kunder ud fra hvem de er og hvilken købsadfærd samt interesser de har. Det kan fx være kunder som ofte shopper meget på nettet eller kunder som har en tendens til at udfylde en leadformular, i bestemte målgruppesegmenter, som man målretter mod.

Google Ads rammer man de nye kunder ved søgeord – og dem er der et naturligt loft på hver måned da kun x antal mennesker vil søge efter dit produkt. På Sociale Medier kan du derimod ramme dine nye kunder næsten ubegrænset og i store volumener.

Cathrine ppc ekspert
performance dashboard

Følg dine resultater live

Vi afklarer mål og KPI’er sammen med jer – og hjælper også med at sætte nogle hvis I ikke har dem defineret allerede. Vi sørger for at du i Marketing eller i Salg har et fuldt dashboard, som opdateres live, hvor man dagligt kan følge med i udviklingen i sine resultater.

Dashboard får man uanset om man er en B2B lead baseret virksomhed eller en eCommerce.

Vi holder også et fast månedligt statusmøde med specialister og virksomheden sammen – for at planlægge vækst initiativer fra næste måned.

Vil du vide mere om Facebook annoncering og hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende eller ring til os på +45 29 77 33 11

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.