Google Shopping

Vis dine produkter på Google’s søgeresultater, når kunderne leder efter dem.

Bag om Google Shopping

Du kender det sikkert selv, når du søger efter produkter på Google og en række produktbilleder med priser dukker op. Google Shopping vises helt i toppen af søgeresultaterne og er et must-have til dig, der driver en Ecormmerce forretning.

Vi hjælper jer med at opsætte Google Shopping, som er en del af Google Ads, og den løbende eksekvering.

Har I den rigtige kontostruktur?

Når en bruger leder efter jeres produkter, er der forskel på hvor meget den enkelte bruger er værd. Det giver ikke mening at betale det samme pr. klik for en kunde, der er tættere på et køb, end en som er i undersøgelsesfasen. Den rigtige budstrategi og meget mere, kan vi hjælpe jer med.

Vækst din forretning med shopping

Den rigtige opsætning i Google Shopping kan tage din forretning til næste niveau. Lad os hjælpe jer med at implementere den seneste best practice på området og i tæt rådgivning med jer, vækste kontoen til det ønskede niveau.

Google shopping ekspert
performance dashboard

Følg dine resultater live

Vi afklarer mål og KPI’er sammen med jer – og hjælper også med at sætte nogle hvis I ikke har dem defineret allerede. Vi sørger for at du i Marketing eller i Salg har et fuldt dashboard, som opdateres live, hvor man dagligt kan følge med i udviklingen i sine resultater.

Dashboard får man uanset om man er en B2B lead baseret virksomhed eller en eCommerce.

Vi holder også et fast månedligt statusmøde med specialister og virksomheden sammen – for at planlægge vækst initiativer fra næste måned.

Vil du vide mere om Google Shopping og hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende eller ring til os på +45 29 77 33 11.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.