Google Ads

Ønsker I at skaffe flere kunder på Google? Med Google Ads annoncering hjælper vi dig med at ramme de mest relevante kunder ud fra deres søgehensigt.

Google Ads Search

Vi bygger de mest effektive kontostrukturer, der gør at I får mest muligt afkast. Vi sætter kontoen op til at matche præcis de søgeord, jeres kunder leder efter, med jer og jeres annoncer. Vi måler også alt på Google Ads via en udførlig tracking, så I konstant kan følge med I hvor meget I betaler pr. kunde og hvor højt jeres afkast er.

YouTube Annoncering

Der findes mange måder, at annoncere på når det kommer til YouTube. Vi hjælper jer med den rigtige strategi, den bedste tekniske opsætning og tracking. Ofte opretter vi en særskilt konto til YouTube selv, for at sikre at trackingen fungerer korrekt og vi kan se præcis, hvor meget I får ud af at investere i YouTube.

Google Shopping

Lad os hjælpe dig med at få de rigtige feeds op at køre i Google Shopping, skaffe dig de rigtige kunder og sørge for at du betaler så lidt som muligt pr. ny kunde uanset hvilken branche, du måtte være i.

Google Display Annoncering

Display skal håndteres på den rigtige måde, før det giver mening at bruge i sit kanalmix. Vi anbefaler at man tænker Google Display annonceringen ind i de første touchpoints af kunderejsen, som et slags branding setup. Da man kan tracke hele kunderejsen igennem, vil man også hurtigt kunne se om Display annonceringen har været lønsom.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende.

  • Hidden
  • Hidden
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.