Google Ads

Ønsker I flere kunder fra Google? Med Google Ads annoncering hjælper vi dig med at ramme de mest relevante kunder ud fra deres søgehensigt.

Google Ads er til dig, der vil ramme kunder på bestemte søgeord

Vi bygger de mest effektive kontostrukturer, der gør at I får mest muligt afkast. Vi sætter kontoen op til at matche præcis de søgeord, jeres kunder leder efter, med jer og jeres annoncer. Vi måler også alt på Google Ads – tidligere kaldet adwords – via en udførlig tracking, så I konstant kan følge med I hvor meget I betaler pr. kunde og hvor højt jeres afkast er.

YouTube Annoncering

Der findes mange måder, at annoncere på når det kommer til YouTube. Vores specialist hjælper jer med den rigtige strategi, den bedste tekniske opsætning og tracking. Ofte opretter vi en særskilt konto til YouTube selv, for at sikre at trackingen fungerer korrekt og vi kan se præcis, hvor meget I får ud af at investere i YouTube advertising.

Google Shopping

Lad os hjælpe dig med at få de rigtige feeds op at køre i Google Shopping, skaffe dig de rigtige kunder og sørge for at du betaler så lidt som muligt pr. ny kunde uanset hvilken branche, du måtte være i.

Google Display Annoncering

Display skal håndteres på den rigtige måde, før det giver mening at bruge i sit kanalmix. Vi anbefaler at man tænker Google Display annonceringen ind i de første touchpoints af kunderejsen, som et slags branding setup. Da man kan tracke hele kunderejsen igennem, vil man også hurtigt kunne se om Display annonceringen har været lønsom.

Vi er eksperter i Google Ads

Vores bureau både rådgiver og eksekverer Google Ads kampagner for vores kunder og hjælper dem med at nå nye kunder via Googles platforme med betalt annoncering.

Google annonceringen kan hjælpe dig som virksomhed med at nå ud til helt nye kunder, du ellers ikke ville nå.

Frederik Clausen
performance dashboard

Følg dine resultater live

Vi afklarer mål og KPI’er sammen med jer – og hjælper også med at sætte nogle hvis I ikke har dem defineret allerede. Vi sørger for at du i Marketing eller i Salg har et fuldt dashboard, som opdateres live, hvor man dagligt kan følge med i udviklingen i sine resultater.

Dashboard får man uanset om man er en B2B lead baseret virksomhed eller en eCommerce.

Vi holder også et fast månedligt statusmøde med specialister og virksomheden sammen – for at planlægge vækst initiativer fra næste måned.

 

 

Vil du vide mere om Google Ads og hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende eller ring til os på +45 29 77 33 11.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.