Marketing Automation

Ønsker I Marketing Automation eller har I allerede et eksisterende setup, som I har brug for hjælp til? Automatisér de rigtige flows som et led i kunderejsen og skab omsætning og leads – helt automatisk.

Integrationer – Vi gør det nemt og fleksibelt

Vi både rådgiver og eksekverer marketing automation såvel som integrationer til jeres egne systemer, fx. eksterne databaser, CRM, CMS, ERP, e-commerce og meget mere.

Magento
Zapier
WordPress
Facebook
Microsoft Dynamics 365
Salesforce

Uendelige muligheder

Vi både designer, mobiloptimerer og skaber effektive e-mails. Vi sørger for at jeres e-mails, uanset system, altid ser optimalt ud uanset hvilken enhed jeres brugere åbner mailen fra.

Personlige og relevante mails øger din konvertering

Jo mere personlige dine e-mail flows kan blive, jo højere konvertering. Segmenterer I nok I jeres e-mail liste i dag, når I sender mails ud?

Vi hjælper jer med at segmentere adfærd, segmenter, demografi, filtre, grupper og meget mere. Vi definerer kunderejserne sammen med jer og sætter automatiske e-mail flows op, der øger jeres omsætning. Vi hjælper med alt fra design, tekster og til det tekniske setup.

Flet variabler ind i som fx kundens navn, produkter, sidste køb, nærmeste butik og meget mere, så dialogen opleves som både personlig og relevant for den enkelte.

Automatisering

Velkomstprogrammer, gamification, fødselsdagshilsner, adfærdsmæssige trigger e-mails, salgsopfølgninger og meget mere.

Automatisér så meget som du vil af e-mails og SMS’er til dine kunder.

Rapportering

Se hvordan både dine automatiske e-mail flows og nyhedsbreve trender og gå i dybden med aktiviteten i hver enkelt. Vi hjælper dig også gerne løbende med at bruge den nye indsigt til at gøre dine næste e-mail udsendelser bedre og bedre.

GDPR-venligt

Fire bogstaver med stor betydning for markedsføring og annoncører, som arbejder med kundedata. Vælger du at bruge vores Marketing Automation system, ligger alt dette integreret. Vi hjælper jer dog også gerne hvis I laver Marketing Automation i et andet system som fx Klaviyo, ActiveCampaign, m.v.

Vil du vide mere?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.