LinkedIn Annoncering

Ram de helt rigtige virksomheder, der er i din foretrukne målgruppe. LinkedIn er et af de bedste værktøjer til at køre effektiv B2B markedsføring mod den rigtige type af virksomheder og profiler.

Sådan hjælper vi virksomheder med annoncering på LinkedIn

LinkedIn er et mere professionelt orienteret medie ift. at ramme helt præcist når det kommer til virksomheder, stillinger, antal medarbejdere, brancher og meget andet.

Ofte kontaktes vores bureau af B2B virksomheder, som ønsker at ramme nogle meget specifikke industrier, virksomheder, accounts eller mennesker med et bestemt erhverv og her er LinkedIn Annoncering din Go-To platform.

Det er alment kendt at det at annoncere på LinkedIn ofte kan være meget dyrere i mediespend end andre kanaler, men det findes der en vej for.

Få flere B2B kunder

Der kan hentes en del B2B leads af høj kvalitet fra LinkedIn. Oftest er de profiler, som er aktive på LinkedIn, derinde i et professionelt øjemed og mindset. Sammenlign med kanaler som Facebook, hvor de fleste bruger det i forbindelse med privaten, og kanaler som Google Ads, hvor brugeren søger på en specifik ydelse.

Vi ved at de gode B2B leads ofte starter på LinkedIn og at kanalen bør tænkes ind i hele din kunderejse, da det er godt både at ramme kunderne når de er i et professionelt øjemed men også senere på Facebook og andre kanaler. Det er den samlede rejse, der giver de bedste resultater.

LinkedIn som kanal i dit digitale marketing mix kan bruges til både Push og Retargeting. Dvs. både i den fase, hvor du skal ud og hente nye kunder, og i den efterfølgende fase, hvor du skal overbevise dem om at de skal bruge jeres services og brand.

social media ekspert
performance dashboard

Følg dine resultater live

Vi afklarer mål og KPI’er sammen med jer – og hjælper også med at sætte nogle hvis I ikke har dem defineret allerede. Vi sørger for at du i Marketing eller i Salg har et fuldt dashboard, som opdateres live, hvor man dagligt kan følge med i udviklingen i sine resultater.

Dashboard får man uanset om man er en B2B lead baseret virksomhed eller en eCommerce.

Vi holder også et fast månedligt statusmøde med specialister og virksomheden sammen – for at planlægge vækst initiativer fra næste måned.

Vil du vide mere om LinkedIn annoncering og hvordan vi kan hjælpe dig?

Udfyld kontaktformularen nedenfor og så kontakter vi dig helt uforpligtende eller ring til os på +45 29 77 33 11.

  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.