TimeGruppen

TimeGruppen er et uvildig rådgivningshus som hjælper med forsikring og pension. TimeGruppen har brug for en partner, der kan ramme de rigtige C-level beslutningstagere og få dem til at henvende sig vedrørende deres produkter.

Udfordringen

TimeGruppen hjælper danske virksomheder med at samle den bedste forsikringspakke og pensionsløsninger til deres medarbejdere. Ofte opnår virksomheder en stor besparelse på at lade den uvildige mægle hjælpe dem. Opgaven for TimeGruppen består i at samle leads af høj kvalitet, der har ytret ønsket om at blive kontaktet med henblik på en samtale om forsikring eller pension.

timerisk

At sætte det rigtige hold

For TimeGruppen er det vigtige selve samarbejdet. At have den rigtige kontaktperson og specialister tilknyttet forbedrer den generelle kvalitet og forståelsen på tværs af ønsker og KPI’er samt realistiske muligheder. Der benyttes en stærk kombination af sociale medier til at opnå resultater.

En kontinuerlig fokus på at øge kvaliteten af leads

Det tager tid at tune sig ind på den helt rigtige målgruppe. Vi arbejder kontinuerligt med TimeGruppen om at få de rigtige personer ind som har en reel interesse i at få mere af vide om deres produkter. Løbende finder man frem til de bedste muligheder.